perjantaina, heinäkuuta 03, 2009

Nothing like a dead person.

Pitkähkö hiljaiselo, pyydän anteeksi. 

Kiirettä on pitänyt ja elämäni on ollut todella hektistä ja huisia kotimaahan palattuani. Nyt kuitenkin megasuperpaljon asiaa Suomeen kotiutumisestani. Jätän kuitenkin suosiolla sen Mexicosta lähdön, ystävien ja perheen hyvästelyn, väliin, se oli nimittäin jotain aivan todella surullista.. Tässä niitä iloisia juttuja, voilá !

Heti keksiviikkona 17.6 pidimme Jessican kanssa suuret juhlat Jessien kotona. Kivaa oli ja paikalla oli paljon porukkaa ja kaikki parhaat !! Pirskeet kuitenkin alkoivat micheladoja (olutta, chiliä, tomaattimehua, suolaa, limeä yms..) sekoitellen, koska eihän sitä pidä ihan heti kokonaan suomalaistua.. 






Juhannuksen viettoon lähdimme isolla kaveriporukalla 19.6 eli perjantaina, Juhannusaattona. Suuntana oli perheeni kesämökki Sipoossa, jonne änkesimme kaikki. Kivaa oli ja sain nauttia suomalaisuudesta oikein todella, mm. saunoen, vihtoen, uiden jääkylmässä meressä, syöden ihania grilliherkkuja, juoden siideriä ja muuta mukavaa. Porukka oli aiva loistava, joten jo pelkästään sekin takasi keskikesän juhlinnan ja sen onnistumisen !






Juhannuksen jälkeen olen hengaillut perheeni, sukulaisteni ja ystävieni kanssa. Rannalla olen maikoillut aina, kun aurinko on paistanut ja aika paljon on myös käyty kurkkimassa Helsingin yöelämää parhaiden ystävieni kanssa ja nautittu terassi-ilmoista. 



Maanantaina 29.6 lähdin Kikin, Lauran ja Marian kanssa Turustua Silja Europalla kohti Tukholmaa. Reissun ideana ihan vaan Tyttöjen virkistys/shoppailu/hauskanpito-matka, ja näinhän sen kuuluukin olla. Hauskaa oli, tässä kuvasaldoa :)














Suomeen palattuani olen tehnyt mukavia juttuja ja on ollut maailman parasta nähdä kaikkia ystäviä ja sukulaisia pitkän ajan jälkeen. Olen tietysti yrittänyt olla yhteydessä Mexicoon mahdollisimman paljon, mutta se on kamalan vaikeaa. Aina tulee paha mieli ja muistaa taas miten ikävä sinne onkaan. Luulen, että tarvitsen vain lisää aikaa, jotta totun tähän Suomi-elämään kokonaan. Onneksi ystäväni tukevat minua paljon ja se auttaa hurjasti ! Ja pakko myöntää, että koko ajan mietin, milloin pääsisin taas takaisin Mexicoon, vaikka vain lomailemaan ja tervehtimään tuttuja.. Sitä odotellessa !

Nauttikaahan kaikki kesästä, niin minä ainakin aion !! 

Pus, Sandra 

Ps. Onko teillä jotakin erityistä, mistä olisitte kiinnostuneita ja haluaisitte postauksia ? 

Pps. Jos joku tykkää ja/tai innostuu tekemään uuden bannerin tälle blogille, niin otan niitä ilomielin vastaan sandr-as@hotmail.com osoitteeseen ! :) Haluaisin kamalasti uudistaa tätä tylsää ulkonäköä, mutta olen vain oikea surkimus tuollaisissa asioissa... 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun oot back taas :---)

Anonyymi kirjoitti...

jes jes !

Salaperäinen anonyymilukija kirjoitti...

Huh oot niin kaunis noissa laivareissukuvissa!!!
Ja oli niin ihana olla sun kanssa<3!!
Moikka arvaat varmaa kuka oon!!

Tee postaus että pyydät lukioita tekemään toiveita mitä voisit kuvailla. Vaikka mikä on sun lempi asu tai sun hammasharja tai piilolinssit

HEIPPA!! ja mennää joku päivä sille lintsille hurjastelee

sharon kirjoitti...

ihanaa ku oot täällä blogissa ja suomessa taas (: pus ja kaunis oot !

Kiri kirjoitti...

Jess oot kirjoittanu taas : ) <3 Mä voin yrittää väsää sulle bannerin, onks toiveita?

Sandra kirjoitti...

Kiki, mä hajosin niin pahasti sille, jonka lähetit ! ihan kiva, mut hei, en haluu kuvaa, jossa näytän 170-kiloiselta ! :D heheh mut kiitos muru <3

JA kiva tyypit, jos tykkäätte kun kirjoittelen taas ! Postaustahti tulee varmasti hiukan harvenemaan, mutta elossa ollaan siltikin :)