perjantaina, marraskuuta 28, 2008

Nyt alkaa.

Päätin aloittaa ikioman blogin. En edes pidä kirjoittamisesta kauheasti, mutta pidän blogeista. Olen lukenut paljon erilaisia blogeja, eri aiheista. Monien seuraamieni blogien kirjoittajat ovat loistavan äidinkielen ja kirjoitustaidon omaavia tyyppejä. Minä en. Osaan siis suomea kyllä, sehän on äidinkieleni, mutten ole mikään mahtava kirjoittaja, joka haaveilisi toimittajan ammatista ym. Kirjoitan vain siksi, että huvittaa. Ainakin tällä hetkellä huvitti :)

En halua ottaa paineita tästä blogista. En yritä päivittää sitä joka päivä. Tämä ei ole muotiblogi, ei ruokablogi, ei ihmisuhdeblogi. Ihan tavallinen, 17-vuotiaan tytön elämästä kertova blogi. Sillä tytöllä nyt sattui vaan tapahtumaan suuri muutos elämässään. Se lähti vaihto-oppilaaksi. Se lähti Mexicoon. Ei osannut espanjaa yhtään. Sinne meni. 

Reilu nelisen kuukautta niin sanotussa Väli-Amerikassa asuneena, pää alkoi olla täynnä. Ei siis alkoholia tai edes pissaa. Pää oli täynnä ajatuksia. Paaaaljon ajatuksia. Niitä se tyttö mietti, kunnes keksi, että niitä voisi myös jonnekin kirjoittaa. Se saattaisi myös auttaa pään tyhjentämisessä. Päätti kokeilla. 

Nyt siis alkaa blogi nimeltänsä "I'm here.."

Tervetuloa ! Welcome ! Välkommen ! On y va ! Bienvenida ! 

Ei kommentteja: